måndag 11 oktober 2010

Snabblunch med fastrarna


Igår var vi på Ingelsta Köpcenter i Norrköping, där vi träffade alla fastrarna som varit på spa i Finspång. Vi åt lite lunch och det var, som alltid när vi träffas, väldigt trevligt! Det var ju dessutom första gången som Amelia fick träffa sina fastrar och hon fick jättefina kläder i present (se bild) av faster Bella. Adam var på lite halvdåligt humör men det blev bättre efter att han hade fått i sig några pannkakor med sylt och grädde.
Efteråt åkte alla åt olika håll och vi stannade kvar en stund för att kolla i affärer. Name It (som tyvärr inte finns här i Linköping) är en bra och billig barnklädesaffär där man kan hitta fynd. Gårdagens fynd var tre bodies för 120 kr, helt perfekt eftersom babystorlekarna snabbt blir urväxta! Allt i Adams storlek (116) var helt utplockat tyvärr.
Senare på eftermiddagen drog Oskar upp en stor rot från en buske som han har sågat ner. Där ska vi ha en sandlåda till våren! Under tiden passade jag och barnen på att ta en promenad med Anna vid Stångån.

Vi ser fram emot att få besök av fastrarna med familjer snart då badrummet är färdigt!
Idag läggs de sista klinkerserna och sedan är allt "grundjobb" klart! Så nu borde det inte vara långt kvar tills det är helt färdigt.

Inga kommentarer: