onsdag 25 augusti 2010

Kaos på Torsgatan

Nu var det ett bra tag sen vi skrev något men vi har helt enkelt haft FULLT upp.
Som de flesta vet så har vi just nu inget badrum. Tvättmaskin och torktumlare (ej inkopplade!) samt en duschkabin (dock inkopplad) står i garaget. När hantverkare väl kom igång för tre veckor sedan visade det sig att fuktskadan var mindre utspridd än de trott men elen måste dras om och även vattnet i hela huset! Så detta kommer ändå att ta längre tid än vi trodde och tja, hantverkare är hantverkare och ingenting går särskilt snabbt.

Som om det inte räckte med badrummet så gick även bilen sönder för några veckor sedan när vi var på väg till Stockholm för att hälsa på familjen Henningsson. Vi hann vända och kom precis in i Linköping då bilen tvärdog och fick bärgas. Efter några turer fram och tillbaks mellan Mekonomen och Volvo-verkstaden Rejmes konstaterades turbohaveri och sedan fel på partikelfiltret. Vi fick till slut efter över 2 veckor hämta ut bilen i måndags och hann ha den i hela 5 minuter innan det lyste en varningslampa. Då var det fel på avgassystemet/filtret så den fick lämnas in igen. NU har vi äntligen fått tillbaks bilen!

Adam har börjat dagis igen och går nu 15 timmar. Vi tycker att det är viktigt att han fortsätter med det så att han lär känna sina dagiskompisar och kan vara med på aktiviteterna.

Det mesta är fixat och klart inför bebisens ankomst, men inte riktigt allt. Om det blir på utsatt snittdatum eller tidigare återstår att se!

Inga kommentarer: