måndag 28 september 2009

Skördefest på Öland 2009

Som planerat så for vi öster ut mot Öland under helgen för att uppleva Skördefesten som var där. Vi åkte från Jönköping redan på fredagskvällen för att få ut så mycket av helgen som möjligt. Redan när vi kom över bron så märktes det tydligt att det var något speciellt på gång, brinnande ljus och orangea pumpor skapade en hög mysfaktor. Men eftersom det var sent så åkte vi endast en kort sväng genom Borgholm innan vi åkte hem till Adams farmor.

På lördagen satte vi oss tidigt i bilen och körde över till Ölands östra sida och följde där vägen söder ut ner mot Gårdby. Längs hela vägen fanns det olika små evenemang som vi stannade till på och upplevde. Vi tog även en sväng ner mot havet för att känna lite på den mäktiga känslan Östersjön inger.

Efter det så åkte jag till Kalmar för att kolla på fotboll och Maria, Anita och Adam åkte till Conny och Annelie. Adam ska enligt uppgift spelat mycket gitarr tillsammans med hans morfar. (PS tack för kakorna)

På söndagen hälsade vi på hos Adams farfar och alla hans djur innan vi åkte vidare hem till Jönköping igen.2 kommentarer:

axelsson.anita sa...

Tack för en jättefin helg kram farmor

Oskar sa...

Tack det samma! Riktigt trevlig helg måste jag säga!