måndag 13 april 2009

Glad påsk i efterskott


Glad påsk i efterskott! Hoppas att alla har haft en trevlig helg i det vackra vädret.
Vi har ju varit i Växjö, där det som vanligt var en ganska intensiv helg. Adam och jag åkte ner redan på onsdagskvällen och oturligt nog gick tåget sönder i Alvesta så mamma fick komma och hämta oss där istället.
På torsdagen tog vi det ganska lugnt och på eftermiddagen passade jag på att ordna med lite ärenden när mamma hade slutat jobba. På kvällen grillade vi världens godaste laxfilé.
Oskar kom på fredagsförmiddagen och vi hade en trevlig långfredag i det helt otroliga vädret. Vi träffade Chica och Björn, som ska gifta sig i pingst och väntar sitt första barn i september, och åt lite glass på stan. Sedan hälsade vi på Sönnerstedts, eftersom både Fia och Åsa med familj var hemma. Det var längesedan Adam och Clara träffades men de kunde leka jättebra och fann varandra ganska omgående. Vi grillade även då på kvällen.
På påskafton var vi och tittade på Kronobergs Kungsgård där vi hälsade på hästar och tittade på fåren med alla små nya lammungar, det tyckte Adam var roligt. Vi åt påskbuffé och på kvällen var Oskar och jag ute med Fia på Deluxe.
Igår åkte vi hem på eftermiddagen.

Inga kommentarer: